Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με την Speedex courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε  μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.

Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα  αποστέλλονται με το Ελληνικό Ταχυδρομείο – ELTA Hellenic Post σε μία έως τρείς εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η www.vamtoys.com δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και  ανωτέρας βίας οπότε και  η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.  Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 2,5 ευρώ, αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος είναι 4,50 ευρώ, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 70€  και βάρους εως 2 κιλα, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας VAM Toys στην Ασκληπιου 40 στη Λαρισα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2414 003020 ώστε να σας περιμένουμε!

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.